ALEKSANDROVASTORE

Extraordinary and Limited.

We are …

Нашата армия:

„Всеки може да се включи, ако разпознае себе си“

ALEKSANDROVA е мода за пикантни момичета – крещящ дизайн и обгръщащ комфорт. Създадена за теб и твоите приятелки.

А.P:

„Обичам нетрадиционните комбинации между материя и модел“

Мисленето извън стандартното кара Полин Алесандрова да иска повече от това, което се предлага в магазините, и сама да сътвори черна пола. Всичко след това е лимитирано с любов.
Преди да ви покажем най-новите музи, тя пробва всичко – ако чувството, когато докосва тялото, е по-малко от страхотно, значи не е достатъчно добра. „Наричам това чувство еуфория или просто удовлетвореност.“ А за да е достатъчно добра една муза, тя трябва да е удобна и да присъства в гардероба през четирите сезона.

Началото:

„Всичко започна на шега“

ALEKSANDROVA намира Полин Александрова, а не обратното, когато всичко, което тя иска е черна пола с висока талия. „Не исках подплати, които да се виждат. Не исках тънки ластици. Не исках това, което имаше в магазините.“ Тогава избирането на модела и търсенето на перфектната материя й се струват шега и въпреки че изпълнението не я удовлетворява, разбира, че нещо правилно се случва. Първоначално нейните момичета са най-големите й критици, докато и други не разбират за музите й и не ги пожелават.
Първите си стъпки ALEKSANDROVA прави в стая, пълна само с лаптоп, платове и смели идеи. Докато не намерихме правилните хора (и правилното ателие!), което и досега е дом на вдъхновението, енергията и музите ни, пресъздадени в качествени материи. Армията ни расте заедно с нас! .

тест тест

Всичко друго, но не и обикновени

„Често ще се изненадате, а след това ще ви хареса“

Освен с много любов и страст, създадохме първата си муза с обещание, че няма да сме плахи, масови и очаквани. ALEKSANDROVA е вълнението сутрин, че ще разбиете деня, и че ще сте дивата на вечерта. Затова педантично избираме платовете и контролираме качеството на ателиетата, с които работим. След това лично подготвяме нашите музи да се превърнат във ваши, за да достигнат до вас неподправено и различно от всичко останало, което сте виждали.